Scroll Top

Tečajevi jezika

„Koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš.“

Ova izreka nikad nije bila aktualnija, a tečajevi jezika nikad nužniji. Zašto?

Živimo u svijetu koji je u konstantnom pokretu, u kojem većina nas na svakodnevnoj bazi mora komunicirati na stranom jeziku čak i kad smo samo u Hrvatskoj. Zamislite sad da trebate otputovati ili pak Vas čeka rad u inozemstvu – znanje jezika otvara Vam sva vrata. Iza jednih se kriju poslovne mogućnosti, iza drugih nove kulture, iza trećih divna poznanstva, dok četvrta kriju zadovoljstvo samim sobom.

Mnogi nas pitaju kad je najbolje vrijeme za učenje stranih jezika, a naš odgovor je – čim ranije! Ako nam ne vjerujete i mislite da pretjerujemo, postoji jedna znanstveno dokazana studija zvana critical period hypothesis, koja dokazuje da djeca najbolje usvajaju jezike do 13. godine života.

Znači li to da nakon toga nemate šanse za učenje jezika? Naprotiv, samo ćete se morati malo više potruditi, a mi ćemo Vam maksimalno olakšati posao i pobrinuti se da u kratkom roku postignete nivo znanja o kojem ste mogli samo sanjati.

No, dobra je to lekcija za Vašu djecu ukoliko im želite olakšati školovanje, poslovne prilike i snalaženje u svijetu – upišite ih na tečaj stranog jezika već od vrtićke dobi i znajte da ste im time osigurali sigurnu i uspješnu budućnost.

U Školi stranih jezika Šimunić nudimo tečajeve iz stranih jezika:

Tečajevi mogu biti klasični (70 sati u školskoj godini), intenzivni (140 sati u školskoj godini) ili putem individualne nastave po dogovoru.

Nakon završenog stupnja (A1, A2, B1, B2, C1 ili C2) odrasli polaznici (15+) stječu javnu ispravu (svjedožbu) koja se može upisati u e-radnu knjižicu.

Niste sigurni možete li upisati tečaj jezika s obzirom na svoje predznanje? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći sa svim nedoumicama!