Scroll Top

Kvaliteta

Edukacijski prostor

Nastavu izvodimo u vlastitoj i isključivo za tu namjenu izgrađenoj školskoj zgradi. To nije tek neki adaptirani prostor, već zgrada planski izrađena i dizajnirana za učenje stranih jezika. Učionice su multimedijalno opremljene.

Svaka učionica ima svoj karakter, svoje boje. Svi su naši prostori zanimljivi, ispunjeni plakatima, kolažima, slikama, prigodnim ukrasima te radovima polaznika. Za ugodnu atmosferu važno je uređenje prostora, ali su još važniji ljudi u njemu. 

Sretni smo da upoznajemo izuzetno simpatične i zanimljive polaznike, koji nam se rado javljaju godinama poslije završetka obrazovanja, čak i iz daleka. To nam je posebno dirljivo.

Stručnost nastavnog kadra

Stručnost i motiviranost nastavnog kadra je od presudne važnosti. Zato rigorozno odabiremo samo one profesore koji vole svoj posao te ga rade predano i uspješno. Svake jeseni provodimo ispitivanje o razlozima upisa novih polaznika: 80% novoupisanih polaznika naše škole upiše se na osnovu preporuke!

Stručni nastavni kadar sačinjava tim diplomiranih profesora, od kojih je većina s dužim ili kraćim boravkom u nekoj od zemalja čiji jezik predaju. Kontrolu kvalitete vrši ravnateljica Vesna Rukljić, prof. engleskog jezika, na osnovu svojeg dugogodišnjeg iskustva.

Naši su profesori svjesni da imamo odgovornost predati kvalitetno znanje našim polaznicima jer je pred njima budućnost u kojoj će morati izvrsno znati 2-3 strana jezika!

Kvaliteta nastavnih programa

Nastavne programe konstantno usavršavamo te odabiramo suvremene i kvalitetne udžbenike svjetskih izdavača: Oxford University Press, Cambridge University Press, Pearson Longman, Heineman, Hueber Verlag, Klett, a i sami smo autori vlastitih programa za rano učenje.

  • Nastava je obogaćena modernim pomagalima. Mnoge nastavne materijale izrađujemo sami, a sve da bismo što bolje zadovoljili potrebe pojedine grupe.
  • Ljubaznost i pristupačnost naših profesora te naglasak na individualnom pristupu svakom polazniku stvara atmosferu u kojoj je učenje ugodno, poticajno i zabavno.
  • Tijekom školske godine redovito se utvrđuje znanje i prati napredak polaznika. Motiviramo polaznike da od samog početka komuniciraju na stranome jeziku čim prijeđu prag učionice. 
  • U našem gradu već nas dugo prati reputacija kvalitetne škole u kojoj polaznici zaista puno nauče jer naši predavači puno daju, ali i puno traže (hvala našim brojnim bivšim i sadašnjim polaznicima na komplimentu i iskazanom povjerenju!). Upornim radom, kontinuiranim razvitkom i usavršavanjem metoda poduke u ova tri desetljeća profilirali smo se u pouzdanu i kvalitetnu školu stranih jezika.

Prijavi se na newsletter

Prijavom na naš newsletter dobivate sve pogodnosti i ponude direktno na email!