Scroll Top

Cambridge certifikati svibanj 2019.

Održali smo još jednu svečanu podjelu Cambridge FCE certifikata za naših 13 polaznika koji su taj prestižni međunarodno priznati ispit polagali u prosincu i ožujku. Na veliko zadovoljstvo samih kandidata i njihovih profesorica uspješno su položili svi, a većina je pokazala odlično znanje i dobila ocjenu A.

Svečanost podjele Cambridge svjedodžbi započela je video porukom profesorice iz Cambridge University u kojoj čestita kandidatima na njihovim uspješno položenim ispitima te im želi uspjeh u daljnjem školovanju. Znamo da im nije uvjek bilo lako uz školu i sve ostale obaveze naći vremena za dolazak na nastavu, no bili su uporni i sigurno im je sada drago.

Danas su tinejđeri, srednjoškolci koji će za uskoro krenuti na studij. Što god studirali i danas-sutra radili koristiti će im izvrsno znanje engleskog jezika i međunarodno priznate Cambridge svjedodžbe, bilo kod direktnog upisa na fakultet u inozemstvu ili strani fakultet u Hrvatskoj, a svakako kasnije u karijeri.

Ovaj certifikat je čvrst dokaz i prednost pred drugim brojnim kandidatima kod natječaja za posao, a za razliku od drugih međunarodnih ispita, ima neograničen rok trajanja.

 

Publika sastavljena od ponosnih roditelja, polaznika i profesorica Škole čestitala je kandidatima na njihovim zasluženim FCE certifikatima ( First Certificate in English ) koji dokazuju znanje engleskoga jezika razine B2 po CEFR-u, dok su kandidati koji su dobili ocjenu a dokazali znanje čak za sljedeću C1 razinu.

Odajemo priznanje roditeljima koji su bili svjesni da se strani jezik uči postepeno i temeljito, kao i profesoricama na njihovom predanome radu, a naročito prof.Suzani Barić na kvalitetnim završnim pripremama.  Well done!