Scroll Top

Cambridge certifikati 2017.

Svih 18 kandidata uspješno je položilo ispit Cambridge First Certificate in English. Well done everyone!!!

Sjećamo se dobro, bilo je to prije desetak godina kada je većina tih sadašnjih tinejđera u našoj školi počela učiti engleski. Kroz pjesmice, rime, priče, igre i razne zabavne aktivnosti usvajali su jezik.

Bio je tu mali Filip sa širokim osmjehom, šutljivi Juraj, ozbiljna mala Klara, pričljiva Eme, brza Tea Vujnovac, poput sunca nasmijana Elena, visoka šutljiva Hana, zamišljeni Bruno, ozbiljna Melissa, Tea Kukec koja se uvijek nekud žurila, optimistična Nina, simpatična Lucija, sramežljivi Leopold, samozatajan Elvis, marljiva Ana-Maria i savjesna Lovra. Nedavno su im se pridružile ambiciozna Gabriela i vesela Danica.

Album pogledajte na FB Podjela FCE certifikata 2017.

U ožujku 2017. naši su kandidati polagali svoj vjerojatno prvi veliki ispit i sada su dobili zaslužene certifikate. Istina, nekima je nedostajao taj jedan ili dva boda za bolju ocjenu, no to je kod ovako opsežnog ispita često i pitanje treme ili sreće, a s druge strane i vrijedno iskustvo za buduće ispite.

Cambridge FCE je međunarodno priznati ispit jezične razine B2. Za razliku od sličnih ispita, jedna od prednosti Cambridge certifikata je i njegov neograničeni rok trajanja. Njime će polaznici moći dokazati svoje znanje kod upisa na strani fakultet, prijave za stipendiju ili natječaja za posao.

Sve su profesorice ponosne na uspjeh svojih polaznika. Roditeljima se posebno zahvaljujemo na podršci, a polaznicima na ustrajnosti. Srdačne čestitke svima!